Kräftfiskepremiär

Kräftfiske2 Kräftfiske1Kräftpremiär vid Tisaren.

Hallsbergs Sportfiskeklubb arrangerar även detta år kräftfiske för ett gäng lyckliga vinnare av en kräftfiskekväll vid klubbstugan i Tisarstrand. Vunnit har man gjort genom den utlottning som klubben står för bland innevånare i Hallsbergs kommun.

12 båtar med ivriga fiskare gav sig ut prick kl. 17 för att förhoppningsvis få med sig av Tisarens svarta ”guld” hem till kommande kräftskivor.

Tillgången på kräftor var god även detta år och ingen behövde lämna sjön utan fångst. Nu återstår ytterligare tre tillfällen för fler vinnare att pröva fiskelyckan. En helt igenom lyckad kväll rapporterar HFSK:s ordförande som även tillägger att föreningen i år firar 60-årsjubiléum.

Det här inlägget postades i Kräftfiske. Bokmärk permalänken.