Julhälsning och info.

Ett år har gått och vi kan summera det med att fiskesäsongen inte blev som vi hade tänkt oss då vattnet bokstavligt talat försvann ur vår fina sjö. Detta har under sommaren lett till stora problem.
Under hösten beslutade styrelsen att ansöka om att få muddra vid vår båtramp,
detta för att underlätta för isättning av våra båtar till våren.
Projektet visade sig inte vara så enkelt att genomföra. Men nu sent i höst fick vi klartecken från länsstyrelsen och markägarna så vi satte igång arbetet med att få till vår båtramp.
Till våren kommer den stora gräsmattan vid klubbstugan att höjas upp med hjälp av muddermassorna,  då den har sjunkit med åren. Sedan ska matjord läggas ovanpå och sås med nytt gräs.
Vi hoppas att denna lösning kommer att bli bra!
Vi ser gärna att fler medlemmar engagerar sig i vår förening och vi tänkte starta upp en arbetsgrupp tills nästa år som ska kunna hjälpa stugfogdarna med olika sysslor som kan vara svårt att göra själv. Redan nu är det några medlemmar som har visat intresse, tack för det! Är du intresserad så kan du höra av dig på vår mail.

Datum för årsmötet är satt till den 19 januari, vi ska bara få klartecken från den lokal vi tänkt hyra så vi återkommer inom kort med definitiv tid och plats för mötet.

Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt Fiskeår och med mer vatten i sjön.
Mvh Styrelsen HSFK

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.